NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Cégismertetõ


       Cégünk megalakulása óta több igen fontos szempontot tart szem elõtt. A legfontosabb, hogy sok más ezen a téren megtalálható céggel ellentétben, ügyfeleinknek nem csak a lehetõ leggyorsabb, de minõségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani. Persze mindemellett nem elhanyagolható szempont a szolgáltatásért fizetendõ összeg sem.

Mára már az eléggé elterjedt Internet egyértelmûen magával hozta azon cégek megalakulását is, melyek a világhálóval kapcsolatosan nyújtanak különféle szolgáltatásokat, a webdesign-tól egészen a szerverhosting-ig. Természetesen versenyben csak azon cég maradhat, mely már nem csak 1 területen érdekelt, ügyfelei számára pedig a számítástechnikával, elektronikával, Internettel kapcsolatosan minden téren tud segítséget nyújtani, tanácsot adni.

Szeretjük ügyfeleinknek pontosan elmagyarázni, hogy szolgáltatásaink mit takarnak, áraink pontosan mit foglalnak magukban, és nem utolsó sorban segíteni mindenkit abban, hogy a neki legmegfelelõbb szolgáltatást válassza.
Ügyfeleink ezért bármilyen téren mindig bizalommal fordulhattak hozzánk abban a meggyõzõdésben, hogy nálunk az õ tisztán látása és elégedettsége a legfõbb szempont!
A NetCenter mint nevébõl is kitûnik, központi szerepet vállal, számára igen fontosnak tartott több területen bekövetkezõ fejlesztésben. Ide sorolhatóak ügyfeleink által rendelt különféle webes szoftverek, s ezek fejlesztése, az egyre inkább fellendülõben lévõ Internetes kereskedelmmel szorosan összefüggõ webáruházak , hozzájuk illesztett raktárkészlet nyilvántartó szoftverek, különféle rejtett statisztikát végzõ webes számlálók/webmonitor, egyre népszerûbb fórumok, és különféle keresõszerverek, SMS-rendszerek.

Természetesen nem csak a számítástechnika, de az elektronika terén is komoly sikereket értünk el, különféle beléptetõ, megfigyelõ rendszerek ki- ill. továbbfejlesztésével, ami mára már elég összetett feladatnak számít, gondolva csak a videós megfigyelõ rendszer ekre, és az ezekhez szükséges hálózati adatátviteli kódolástechnikákra...

A NetCenter tulajdonosai, és dolgozói is különös gondot fordítanak az adatbiztonságra, mely napjainkban egyre inkább fontos szerepet játszik.
Ezért cégünk csak a legmegbízhatóbb szoftverekkel dolgozik, és ezen kívül külön biztonsági eljárásokat dolgoz ki annak érdekében, hogy egyetlen ügyfelünket se érhesse a legkisebb kár sem adatvédelmi hiba miatt....