NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Céges reklámanyagok készítése


    Céges reklámanyag témakörbe sok minden tartozhat, egészen a cég külső szórólapjaitól kezdve a reklámtáblákig szinte minden ez irányú külső vagy belső felhasználásra tervezett ismertető anyag.

A NetCenter készít épp induló, vagy megújuló cégek számára új emblémát, céges papírt, naptárakat, céges logóval ellátott névjegykártyákat, mágneskártyákat, cd-borítót, fejléces papírt, mappákat, szalvétát üzleti tárgyalásokra, irattömböket, címkéket, esetleg céges törölközőt stb.

Cégünk nem csak ezek kivitelezését, de megtervezését is vállalja, a grafikától kezdve a kész nyomdai anyag elkészítésén keresztül egészen a termék elkészültéig mindent.
A céges szórólapok közül több típusból választhatnak, lehet egyszerű fekete-fehér, esetleg fehér alapon +1 más színű, vagy teljesen színes. Lehet egy, vagy dupla oldalas, de egyre inkább kedvelt kisebb prospektus is.
Készítünk kisebb ismertető mappákat is, melynek nagy előnye, hogy a lapok cserélhetők, ezért ha bármely termék, árlista, vagy egyéb más ismertető anyag megváltozik, nem kell több száz, vagy akár ezer darabot újra tervezni és nyomtatni, csak az elavult régi oldalakat kicserélni az újra.

Céges papírra általában minden irodában szükség van, a napi feladatok ellátásához is elengedhetetlen.
A cég számára készített naptár, irattartó, tolltartó, jegyzettömb is jól mutat az íróasztalon, és szintén jól használható, az írószerben kapható un. "tömegcikkek" áraihoz képest is igen kedvezőek ezen termékeink.
Cégünk olyan egyedi dolgokat is készít, mint például a tárgyalásokon elengedhetetlen kávé kellékeként használt csésze alátét, ill. céges szalvéta, vagy a céges autókra matricák, esetleg kisebb design-ok.

Céges reklámanyag lehet egy óriásplakát, kisebb plakátok, ill. cégtábla.
Ezek kivitelezését és felhelyezését szintén kedvező feltételekkel vállaljuk.