NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Bemutató CD


    Több cégnél egyre keresettebbek a céges bemutató cd-k, melyek jól használhatóak referenciaként, esetleg egy más céggel való tárgyalás alkalmával, használható reklám célokra, cég bemutatókon, kiállításokon, egyéb helyeken.

Egy bemutató cd tartalmazhat referenciákat, írott bemutató anyagot, cégismertetõt, képanyagot, esetleg videó részeket, animációkat stb.
A cégre vonatkozó anyagokat, mindenképen a megrendelõnek kell rendelkezésünkre bocsátania, a kép, és videó anyagokkal együtt. A kapott esetleg nem a legjobb minõségû képeket retusáljuk, a videó-anyagot, ha csak vhs-en áll rendelkezésünkre digitalizáljuk, minõségét feljavítjuk, s csak ezen javított változatok kerülnek a céges bemutató cd-re. A kapott szöveg helyesírását, és mondatszerkezeteit is kijavítjuk, amennyiben ezt a megrendelõ igényli.
Van lehetõség a bemutató cd több nyelven való kiadására akár ugyanazon, vagy külön-külön cd-ken. A kapott szövegek fordítását is vállaljuk angol, német, orosz, olasz, spanyol, portugál, lengyel, horvát, román és egyéb nyelvekre.

A bemutató CD-k CD borító tervét természetesen ingyenesen elkészítjük a bemutató CD-hez.
Megrendelõink különféle méretû, és formájú, ill. nagyságú CD-kbõl válogathatnak. Természetesen CD-tartó tokokból is különféle típusokkal rendelkezünk.