NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Prospektusok, naptárak, ismertető anyagok tervezése és kivitelezése


A NetCenter vállalja cégek számára minden nemű reklám prospektus elkészítését.

Általában ismertetõ prospektusok javasolt mérete A6-os, mely 10,5x14,8 cm, de lehetséges ennél kisebb vagy nagyobb prospektus készítése is, szabvány, vagy egyedi méretben, ill. formában egyaránt.

A bemutató prospektusok lehetnek kihajthatóak, összetûzöttek, nagyobb anyag esetén fûzöttek vagy ragasztottak, de lehetnek mappa alapúak, melynek nagy elõnye, hogy az esetleg megváltozott termékismertetõ vagy árlista az egész anyag újranyomtatása nélkül cserélhető.

A prospektusok többféle papírból készülhetnek, természetesen ezek ára vastagságtól, minõségtõl és színtõl függ.
Rendelkezünk környezetkímélő papírokkal, és újrahasznosított kartonokkal is. Általában ügyfeleinknek a környezetbarát alapanyagot javasoljuk.
Cégünk vállal egyedi arany, ezüst nyomást, arany dombornyomást különféle kiváló minõségû papírra!


Bármi nemû prospektus ill. mappa tervet megõrzünk ügyfeleinknek a további felhasználás érdekében. A késõbbi újrafelhasználás alkalmával a tervezés díját természetesen már nem kell megrendelõinknek kifizetni, hiszen az egyszeri tervek bármikor a rendelkezésére állnak, ebben az esetben csak a nyomdai költségek terhelik a megrendelõt.


Néhány cégünk által készített referenciamunka:


2002-es éves naptár 12 oldalas+elő és hátlap
képeslap elő és hátlapja
utazási iroda ismertető prospektusa és utazási ajánlatai Hawaii-ról (előlap)utazási iroda ismertető prospektusa és utazási ajánlatai Paris-ról (előlap)
Marilyn szalon --- 2003 nyári szépségkalauzMarilyn szalon --- 2003 téli szépségkalauzNetCenter általános ismertető anyag előlapja (elektronikai és informatikai fejlesztések)
Részletesebb árainkért kérjük tekintse meg árlistánkat.