NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Szórólapok


    Szórólap tervezésre, és nyomtatására többféle lehetõség közül választhatnak megrendelõink.
Színtõl, és mennyiségtõl függõen kínálunk többféle megoldást.

A sima, egyszerû A4-es (21,0x29,7cm) fekete-fehér szórólapok tervezését több mint 1000 db megrendelésénél ingyenesen készítjük. Ezek sokszorosítása lehetséges nyomtatással vagy fénymásolással. Cégünknél fekete-fehér szórólapnak számít az a szórólap is, mely 80g-os fehér papírra egy szín (+kék, vagy +piros, vagy +sárga) nyomtatásával készülnek.

A színes szórólapok tervezése minden megrendelõnknél egyedi, sokszorosítása lehetséges nyomtatással, vagy színes fénymásolással. Minden szórólap, mely már 2 vagy több színt tartalmaz színesnek minõsül, ezért megrendelõink figyelmébe ajánljuk, hogy ebben az esetben minél jobban használják ki a színek adta lehetõségeket.

Prospektusok készítésénél lehetõség van arra is, hogy a reklámozni, ill. hirdetni kívánt termékrõl készült képpel illusztráljuk a szórólapot, cégünk vállal ez esetben digitális fotók készítését, vagy a már meglévõ fotók szkennelését.