NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Mikrovezérlõs beléptetõ-rendszerek

>>Webes beléptető rendszerek

      Mikrovezérlõk segítségével készíthetünk elektronikus beléptető rendszereket.
Olyan eszközöket, melyek különbözõ formában kezelőfelületet alkothatnak bizonyos beléptető rendszerekhez, például:

      Kérhetnek egy kijelzõre kiírva egészen egyszerûen pár számjegyes belépõkódot amit egy billentyûzeten begépelünk.
A rendszer alkalmas kapu kinyitására, bezárására, vagy más eszköz, berendezés kezelésére.      Van lehetőség időzített beléptetésre is ami annyit jelent, hogy egy bizonyos előre beprogramozott időtartamon belül engedjük csak az illető belépését.
A belépéshez szükségesen kérhetünk hang mintát is, melyet a belépni kívánó illető mond be, ezt hangként digitálisan rögzítve azonosítható tulajdonosa, ebből könnyen eldönthetjük akár ott helyben a belépni kívánó dolgozó jogait, vagy továbbküldhetjük egy nagyobb központi egységre engedélyezés, és regisztrálás céljából.      Végezhetnek ujjlenyomat- , hang- , fénykép- , retina azonosítást, vagy kérhetnek egy jóval olcsóbb smartcard médiát, transzponder kártyát, mágneskártya leolvasót is melyeknek az adatait ott helyben is mint különálló egység regisztrálhatják és eldönthetik az engedélyezést, vagy továbbküldhetik az adatokat egy központi számítógéphez.
Ezen a központi gépen ellenőrizhetjük, átírhatjuk, letilthatjuk, statisztikákat készíthetünk a bejövő adatokból, vagy nyomon követhetünk pl. egy illetőt, hogy mikor szokott dolgozni járni, és mikor hagyja el az épületet.      Levédhetünk vele az illetéktelen behatolóktól külső berendezéseket, mint pl.: kültéri közlekedési lámpa vezérlőket, kábeltévés elosztódobozokat vagy külső kapcsolószekrényeket amik riaszthatják is a hatóságokat, ha valaki a megfelelő azonosító nélkül nyitotta ki az adott berendezést.


Részletes információkért kérem tekintse meg az elektronikai árlistánkat: