NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók


Hálózatok kiépítése

Cégünk vállalja hálózatok kiépítését mindenfajta méretben, terjedelemben és felszereltséggel.

Kiépítünk egészen kicsi 2-3 számítógépes hálózatoktól kezdve a közepesebb pl. iskolai hálózatokat valamint a nagy terjedelmű több száz munkaállomásos gyárak, irodaházak, középületek nagyteljesítményű optikai kábeles szélessávú internetes hálózatait a legkorszerűbb technológiák felhasználásával.

Munkatársaink igény- valamint a helyszíni felmérése után elkészítik a kért hálózatnak legjobban megfelelő megoldási tervet melyre utána pontos árajánlatot készítünk új ügyfeleink számára.
Szakembereink segítségével kiválasztjuk Önnek a leginkább megfelelő megoldást, amit aztán a legkorszerűbb módszerekkel kivitelezünk, hogy a lehető legjobb teljesítményt és stabilitást lehessen elérni az Ön igényeinek megfelelően.

Kivitelezünk egyszerű UTP-s, STP-s, valamint OPTIKAI és WIRELESS hálózatokat is.

Ha szükséges, a feladatoknak valamint az igényeknek megfelelően konfigurált SZERVEREKet is telepítünk a különböző hálózatok központjaként, az Internet beállítható és menedzselhető szétosztására(ROUTER) és védelmére "tűzfal" (FIREWALL) alkalmazásával, valamint tárkapacitás, nyomtatók , scannerek lokális megosztási felhasználására és FAX kiszolgálóként.

Az internet megosztásánál a szerverekre az általunk készített biztonsági rendszer egyes részeit, verzióit helyezzük üzembe, amely a mi szervereinket is védi a külső betörési kísérletek, hackerek valamint egyes vírusok ellen, hogy ügyfeleink hálózatai, adatai, munkái a leginkább védettek legyenek.

Aki segítségünkkel építteti ki a hálózatát és a karbantartására szerződést köt cégünkkel, nekik a védelmi rendszerünk folyamatos frissítése természetesen ingyenes.

Partnereink segítségével irodák, munkahelyek és iskolai tantermek bútorozását is vállaljuk kedvezményes feltételek mellett.

A helyszíni felmérésért a kiszállás egész Budapest területén ingyenes.
Vidékre történő kiszállás esetén a díj: 100Ft/km (csak egy irányban)

Kérjen árajánlatot, vagy munkatársaink helyszíni kiszállását a következő emailcímen:
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu


>RÉSZLETES ÁRLISTA<