NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók


Hálózatfejlesztés, felújítás

Hálózat fejlesztés, felújítás.

Cégünk kérésre árajánlatot készít már meglévő és jól működő vagy régi, már nem megfelelően működő hálózatok feújítására, korszerűsítésére is.

Régi BNC és egyéb informatikai hálózatok korszerűsítését átalakítását is elkészítjük ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Régi csatornák és kábelek, régi technológiák átépítését is vállaljuk az új csillagpontos Ethernet 100, 1000 Mbit/s sebességű UTP és STP kábelek és hálózati passzív és aktív eszközök, valamint fali csatornák, csatornára illetve közvetlenül a falra szerelhető hálózati aljzatok felhasználásával, hogy irodája ne csak gyorsan, megbízhatóan, de izlésesen is nézzen ki!

Abban az esetben ha arra van szükség, hogy teljesen felszámoljuk a hálózat kábeleit, vagy esetleg két épület között szeretnénk kiépíteni vagy összekötni a hálózatokat, lehetőség van "kábelnélküli" (WIRELESS) technológia felhasználására is, hogy egyszerűen és költségkímélően lehessen a hálózatot kiépíteni.

Szükség szerint üzembehelyezünk lokális feladatok (pl internet szétosztás(ROUTER), tűzfal(FIREWALL), nyomtató- , fax- , scannermegosztás) céljából szervereket is, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni a már meglévő számítógépes rendszerekből valamint, hogy a lehető legkönnyebben, legdinamikusabban lehessen felhasználni a már meglévő erőforrásokat.

Kérje szakembereink tanácsát, javaslatait!

A helyszíni felmérésért a kiszállás egész Budapest területén ingyenes.
Vidékre történő kiszállás esetén a díj: 100Ft/km (csak egy irányban)

Kérjen árajánlatot, vagy munkatársaink helyszíni kiszállását a következő emailcímen:
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu>RÉSZLETES ÁRLISTA<