NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók


Hálózatkarbantartás

Cégünk vállalja hálózatok karbantartását, ellenőrzését, átalánydíjas és alkalmi díjas szerződésekkel is.

Azokra a hálózatokra, amelyekre mi biztosítjuk a folyamatos üzembentartást, (a kötött szerződéstől függően) munkatársaink a hibabejelentést követően 1 órán belül elindulnak a problémát okozó hibák elhárítására a nap bármely szakában.

Természetesen mindenfajta méretű, terjedelmű és technológiájú hálózatok karbantartását vállaljuk, ezek díja azonban csak a helyszíni felmérés után állapítható meg.

Vállaljuk iskolák számára a már nem garanciális nyelvi oktató rendszerek, nyelvi laborok helyreállítását, karbantartását is.

Figyelem! Közoktatási intézmények hálózatainak karbantartását is vállaljuk, továbbá számukra bizonyos feltételek mellett* további kedvezményeket tudunk biztosítani.

* a közoktatási intézmények számára abban az esetben áll módunkban kedvezményes árat megállapítani, ha lehetővé teszik számunkra reklám céljából névjegyünk elhelyezését az épület bizonyos különböző belső ill. külső felületein egy előre megszabott méretben szolgáltatásunk időtartama alatt.

A helyszíni felmérésért a kiszállás egész Budapest területén ingyenes.
Vidékre történő kiszállás esetén a díj: 100Ft/km (csak egy irányban)

Kérjen árajánlatot, vagy munkatársaink helyszíni kiszállását a következő emailcímen:

info@netcenter.hu
info@netcenter.hu


>RÉSZLETES ÁRLISTA<