NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Webes szolgáltatások
- webes programok
       (webáruház, portál rendszerek, admin felületek, keresőprogramok, SMS-rendszerek,
       számlálók, statisztikák / webmonitor, szavazógépek, fórumok/vendégkönyvek, stb...)
- webdesign / weblapszerkesztés
- webes reklámanyag (banner) -szerkesztés
- webhosting, webhosting-PRO, webhsting-MINI
- szerverhosting
- domain regisztráció

        Rengeteg cég számára akár a jelentõs fellendülést foglalhatja magában, egy jól elkészített weboldal.
Ehhez persze elengedhetetlen egy domain név (Internetes elérhetõség, pl. www.cegnev.hu, vagy www.termeknev.hu ) mely általában egyezik a cégnévvel, vagy a hirdetni, ill. bemutatni kívánt termékkel, egy szépen elkészített design és egy webtárhely, melyen a cég bármi nemû általa fontosnak tartott anyagát (weboldal) tárolhatja, ahonnan a világ bármely pontjáról bármikor elérhetõ.

Cégünknél a webtárhely bérléshez az alap szolgáltatásokon kívül (24 órás elérhetõség, FTP elérés, módosítási lehetõség, ingyenes frissítés, biztonsági mentések), egyéb extra szolgáltatások is kérhetõk, mint például a weblap keresõszerverekre történõ regisztrálása, a weblaphoz tartozó E-mailcím. Ezen felül az oldalhoz kapcsolódóan ügyfelek különféle számlálókat, ill. látogatási statisztikákat készítõ programokat is igénybe vehetnek.

Ügyfeleink, akik esetleg nagyobb céget képviselnek, és több projektnek vagy terméknek szeretnének weboldalt vagy webboltot készíteni ajánlunk olyan lehetõségeket, mint például a szerverhosting, vagy az aldomain regisztráció, amely a már meglévõ anyavállalat domain neve alá regisztrálhat újabb domain neveket.
( például www.termeknev.cegnev.hu )

Az aldomain regisztráció sokkal elõnyösebb olyan esetekben, amikor egy fix nem túl hosszú idõre szeretnénk egy terméket bemutatni, vagy például feleslegesnek tartjuk újabb domain név vásárlását.
Hatalmas elõnye még, hogy azonnal regisztrálható és körülbelül 1 órán belül elérhetõ lesz az újabb aldomain, míg egy fõdomain regisztráció akár hetekig eltarthat, s az ára sokszorosa egy aldomain-hez képest.

Kérésre készítünk internetes reklámanyagokat is, pl: banner, hirdetőképek, stb.

Továbbá szeretnénk ügyfeleink figyelmébe ajánlani a rengeteg és igen sok funkciót betöltõ webes szoftvereinket, mellyekkel sokkal használhatóbbá tudják tenni oldalukat, ezzel növelve a látogatók számát, vagy a már jól megszokott látogatókat megtartani azzal a fontos nem elhanyagolható szemponttal, hogy oldaluk sokkal átláthatóbb, dinamikusabb és mindenki számára könnyen kezelhető.

Webes szolgáltatásaink tartalmaznak jól használható, ma már nagy piaci igénnyel rendelkező, mindenki által elérhető szolgáltatásokat, termékeket és fejlesztéseket!