NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Webdesign
(Weblapszerkesztés)

Kapcsolódó szolgáltatásaink: Webhosting, Webhosting-PRO, Webes szoftverek, Szerverhosting

>>RÉSZLETES ÁRLISTA<<

FIGYELEM!
Szeptemben 31 -ig van lehetőség a webes fejlesztésekre állami, vissza nem térítendő támogatást igényelni!
A részletekért kattintson ide: Pályázat

     A design szerves részét képezi a weboldalnak.
A legfontosabb szempont általában a használhatóság, de egyáltalán nem elhanyagolható az oldal kinézete sem.
Az általunk készített oldalakat pontosan ezért mindig teszteljük a leggyakrabban használt böngészőtipusokkal, amit az igen közkedvelt web-statisztika programunk tart számon.

A design-nak a használhatóság mellett igazodnia kell a cég elképzeléseihez, mind szín és formavilágában.
Ügyfeleink többféle weboldaltípus közül választhatnak, lehet egészen egyszerű pár oldalas bemutatóanyag, nagyobb terjedelmű termékismertetőkkel és megrendelővel, egészen kiterjedt webáruházat és keresőt tartalmazó dinamikus oldal is.

A kinézet különösen fontos dolog, mert egy rosszul megtervezett design rendkívül ronthatja az oldal nézettségét.
Itt ügyelni kell arra is, hogy a cég már rendelkezik-e alap emblémával, ill. színekkel, mert érdemes ahhoz igazítani weboldalát is a könnyebb felismerhetőség érdekében.
A NetCenter munkatársai különös gondot fordítanak arra, hogy az oldal igazodjon a különbözõ browserek-hez, hogy ugyanúgy nézzen ki mind Linuxos, mind windows-os keresõkön, ezért lehetõség szerint nem is javaslunk egyik oldalra sem flash animációt, ill. nagyobb képet, hiszen gondolnunk kell azokra az emberekre is, akik nem rendelkeznek nagy sávszélességû vonallal vagy flash-kompatibilis böngészõvel, és mégis szeretnék megnézni az oldalt.
Ilyen esetekben ugyanis gyakran elõfordul az is, hogy az illetõ perceket vár, és ha addig nem jelent meg az oldal, akkor bezárja.


NETCENTER.HU/Design_3 SKODA.NETCENTER.HU
PCBOLT.NETCENTER.HU yoco.hu NETCENTER.HU/Design_2
A következõ akár az Öné is lehet.... ... ...     Ügyfeleink különféle számlálókat kérhetnek oldalukra. Mi minden esetben a legmegfelelõbb típust ajánljuk.
A számláló lehet az egészen egyszerû, átlagos oldalakon szereplõ mindenki által látható számláló, de lehet esetleg rejtett számláló is, melyek segítségével statisztikát is készíthetünk ügyfeinknek, amibõl kiderül, hogy melyik oldalát mikor honnan és hányszor látogatták, nézték meg.

Mind a szövegbõl is kitûnik, néha egy alap weboldal elkészítése sem olyan egyszerû, s ha profi eredményt szeretnénk elérni, mindenképp fontos a jó szervezés, és az átláthatóság. Mivel azonban minden oldal más és más, cégünk szinte minden ügyfélnek egyedi ajánlatot tesz, ebbõl kifolyólag az árak is egészen eltérõek lehetnek.

FIGYELEM!
Aki webdesign-t rendel tőlünk és tárhely szerződést is köt cégünkkel, annak a sikeres indulásához további segítséget nyújtunk reklám támogatás formájában!
Ügyfeleink 20.000 banner megjelenést kapnak AJÁNDÉKBA egyre bővülő reklámfelületeinken!

Államilag támogatott Pályázat:

"Legyen Ön is az EU csatlakozás Nyertese!"

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium pályázatot hirdet a Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Program keretében mikro- és kisvállalkozások Interneten történő megjelenésének elősegítésére a Kis- és Középvállalkozói Célelőirányzatból.

A támogatás célja, hogy olyan vállalkozásokat ösztönözzön az Interneten való megjelenésre, melyek eddig nem rendelkeztek saját honlappal. Az Interneten saját honlappal való megjelenéssel a vállalkozások széles körben megismertethetik potenciális partnereikkel tevékenységüket, termékeiket, szolgáltatásaikat. A honlap megjelentetése nem eredményezi ugyan az elektronikus kereskedelem bevezetését, de előfeltétele annak és megteremti a továbblépés lehetőségét ezen az úton. A pályázat közvetlen feladata az informatikai kultúra fejlesztése, távlatilag elősegíteni az e-kereskedelem kialakítását, valamint a vállalkozások versenyképességének javítása az EU csatlakozás érdekében.

A pályázat célja, hogy legalább 1200 vállalkozás részére segítséget nyújtani saját honlap kialakításához.

További információért, valamint a pályázat kitöltéséhez segítségért keressen fel minket telefonon!

Elérhetőségeink


Az árakért tekintse meg a következõ oldalt: