NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Webhosting-MINI

Webhosting szolgáltatásunkat ügyfeleink háromféle csomagban kérhetik:webhosting-mini, webhosting-alap, webhosting-pro.

A MINI-csomag tartalma:

-100Mb tárhely*
-DNS1 + DNS2 szolgáltatás
-korlátlan adatforgalom
-korlátlan al-domainnév (subdomain)
-10db e-mail postafiók*, korlátlan menyiségű email-alias
-E-mail átirányítás
-POP3, POP3s, IMAP hozzáférés
-a postafiókokhoz webes email-olvasási lehetőség (Webmail)
-vírus és spam szűrés a webes levelezőn
-ftp hozzáférés (frissítéshez)
-Jelszóval védhető könyvtár
-titkosított SSL webszerver
-24 óránként biztonsági mentés
-részletes látogatottsági statisztikák
-reklám támogatás (10.000 banner megjelenés)**

 

Kinek ajánljuk:

Mini csomagunkat olyan magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak, kissebb- valamint induló cégeknek ajánljuk, akik ismertetés céljából kívánnak megjelenni az interneten néhány szolgáltatás, termék illetve a cég alapvető bemutatása a céljuk. Tevékenységükből adódóan interneten nem tudják szolgáltatásaikat közvetlenül értékesíteni (pl. olyan szolgáltatások amelyek webshopban vagy emelt díjas sms ellenében nem értékesíthetőek) azonban szükségük van az egyre bővülő internetezni szerető és tudó vevőkörre is, akik az elkészült weboldalakon minden szükséges információt (bővebb ismertetőt, árlistát, elérhetőséget) megtalálnak. Az indulásnál cégünk segít Önnek a megfelelő szolgáltatások kiválasztásában, a felhelyezésre kerülő weboldallal, domain regisztrációval, nézettség növeléssel kapcsolatos kérdésekkel is bátran fordulhatnak ügyfélszolgálatunkhoz.

A MINI-csomagot választó ügyfeleink weboldalának, a forrásfile-oknak, képeknek kínálunk tárhelyet saját szervereinken maximum 100 MB-ig.
Biztosítjuk a 24 órás Interneten való elérhetõséget ügyfeleink oldalához, éves rendelkezésre állásunk a tavalyi évben 99,985 % volt, melyre GARANCIÁT* vállalunk.
Minden webtárhely bérlõnk ingyenesen kap 10db e-mail postafiókot, melyrõl leveleit a nap 24 órájában bármikor letöltheti, valamint 24 óránkénti biztonsági mentést készítünk az oldalakról és a különböző kiegészítőkről! (Igény szerint, de külön díjazás ellenében kérhető sűrűbben is a mentések végzése.)

A webhosting-MINI csomagot válsztó ügyfeleink webes programokat a tárhelyen nem futtathatnak!
Az általunk készített oldalakhoz ingyenes adatmódosítási lehetõséget kínálunk ügyfélszolgálatunk segítségével.
Extra szolgáltatásként díjmentesen kérhetik ügyfeleink az oldaluk forgalmának ellenőrzésére használható webes statistika szolgáltatásunkat.

*A webtár területbe beleértendő az adatbázis és a postafiókok mérete is.
**Aki tárhely szerződést köt cégünkkel, annak a sikeres indulásához további segítséget nyújtunk reklám támogatás formájában!
Ügyfeleink 10.000 banner megjelenést kapnak AJÁNDÉKBA egyre bővülő reklámfelületeinken!