NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Webhosting-PRO
(Üzleti-webtárhely)

Webhosting szolgáltatásunkat ügyfeleink háromféle csomagban kérhetik:webhosting-mini, webhosting-alap, webhosting-pro.

A PRO-csomag tartalma:

-4GB (4096Mb) tárhely*
-DNS1 + DNS2 szolgáltatás
-1db domainnév
-1 db design-terv
-korlátlan al-domainnév (subdomain)
-igény szerint e-mail postafiókok*, korlátlan menyiségű email-alias
-E-mail átirányítás
-POP3, POP3s, IMAP hozzáférés
-a postafiókokhoz webes email-olvasási lehetőség (Webmail)
-vírus és spam szűrés a webes levelezőn
-ingyenes frissítések ügyfélszolgálatunk segítségével
-ftp hozzáférés a statikus részek frissítésére
-24 óránként biztonsági mentés
-dinamikus weboldalak, webes programok futtatása
-MySql adatbázis
-MySQL adatbázis mérete korlátlan*
-dinamikus weboldalak, webes programok futtatása
-Jelszóval védhető könyvtár
-titkosított SSL webszerver
-programok időzitett / rendszeres(ismétlődő) futtatása
-részletes látogatottsági statisztikák
-reklám támogatás!**
-GARANCIA!


Kinek ajánljuk:

Pro csomagunkat olyan kis-, közép- és nagyvállalatoknak ajánljuk, akik az internetet üzleti életük gördülékenyebbé tételéért, forgalmuk növekedéséért, adataik biztonságos és a világ bármely részéről azonnal elérhetővé tételéért napi szinten használják.
Tevékenységükből adódóan nagy forgalmat bonyolítanak, itt tudják termékeiket, szolgáltatásaikat közvetlenül értékesíteni, esetlegesen percre pontos árajánlatot készíteni, ezen felül ügyfeleik valamint alkalmazottaik többségével e-mail-ben kommunikálnak akár belföldről, akár külföldről legyen szó.
Ezen feladatok ellátásához szükségük van olyan extra szolgáltatásra, mint például a webes program futtatási lehetőség, háttér adatbázis a termékeknek, szolgáltatásoknak, levelezéseknek, képi- és hanganyagoknak, alkalmazottaik által készített árajánlatoknak, dokumentációiknak.

A feltöltött adatokat ügyfeleink tökéletes biztonságban tudhatják, hiszen minden 24 órában az év 365 napján cégünk biztonsági mentést készít a tárhelyen tárolt adatokról, melyet 1 hónapig visszamenőleg tárol, s bármikor ingyenesen előfizetőnk rendelkezésére bocsájt. (Igény szerint, de külön díjazás ellenében kérhető sűrűbben is a mentések végzése.)
Folyamatosan biztosítjuk a napi 24 órás elérhetőséget ügyfeleink tárhelyéhez melyre garanciát vállalunk. Ezen szolgáltatás kizárólag cégünknél érhető el, lényege, hogy a tárhelyhez való internet elérés éves szinten nem csökkenhet 99,98% alá, amennyiben ez mégis bekövetkezne a befizetett éves díjat visszafizetjük megrendelőnknek! Üzemzavar esetén maximum 2 órán belül megkezdődik a helyreállítás, még esetleges Hacker-támadások vagy hardware hiba esetén is!

Szervereinken a NetCenter által fejlesztett védelmi rendszer üzemel, ami mindenfajta (eddig ismert) külső betörési kísérlet, és vírus-támadás ellen véd.
Az esetleges késöbbi védelmi hibák előfordulása után automatikusan és ingyenesen frissítsre kerül a rendszer.
A PRO-csomagot választó ügyfeleink adatainak biztosítunk tárhelyet, saját szerverünkön maximum 4GB -ig.
Az ezen felüli terjedelmû oldalak, ill. források számára is tudunk tárhelyet biztosítani, külön díjazás ellenében.(maximum 20 TB-ig)

Minden webtárhely bérlõ ingyenesen kap igény szerint, E-mail postafiókokat, melyrõl leveleit a nap 24 órájában bármikor letöltheti.

A PRO-webtárhely bérléshez tartozik egy garancia szolgáltatás is mely annyit takar, hogy szerverünket a nap 24 órájában figyelemmel kísérjük és ellenőrizzük, hogy nincs-e bármi nemű fennakadás.

A PRO csomagnak az egyetlen feltétele az, hogy nem adunk ügyfeleink részére saját ftp hozzáférést, és nem rakhatnak fel idegen helyről származó webes programokat.
Csak a NetCenter által fejlesztett programok futtathatók a szerveren a biztonság további fokozása érdekében.

Az általunk készített oldalakhoz ingyenes adatmódosítási lehetõséget kínálunk ügyfélszolgálatunk segítségével.
Minden ilyen oldalhoz jár egy negyedévente történõ ingyenes frissítési lehetõség.
A nem általunk készített weboldalak frissítését, és új design-tervének elkészítését is vállaljuk, ennek ára azonban minden oldalnál eltérõ.

Extra szolgáltatásként kérhetik ügyfeleink az oldaluk forgalmának ellenőrzésére használható webes statistika szolgáltatásunkat.

*A webtár területbe beleértendő az adatbázis és a postafiókok mérete is.

FIGYELEM!
*Aki tárhely szerződést köt cégünkkel, annak a sikeres indulásához további segítséget nyújtunk reklám támogatás formájában!
Ügyfeleink 50.000 banner megjelenést kapnak AJÁNDÉKBA egyre bővülő reklámfelületeinken!