NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Webes szoftverek
Néhány webes program:

- webáruház programok
- számlálók/statisztikák/webmonitor
- keresőprogramok
- webportálok
- SMS-rendszerek
- webes beléptetők
- admin felületek
- ügyviteli szoftverek
- fórumok
- szavazógépek
- ügyfél regisztrálók


>>RÉSZLETES ÁRLISTÁK<<

    Napjainkban már nem elegendõ egy statikus weboldal egy közepes vagy nagyobb cég számára, hiszen az ügyfelek sokszor nem érik be a tájékoztató információval, hanem szeretnék megtekinteni a termékeket vagy részletes leírást kérni róluk, esetleg tudni szeretnék van-e egyáltalán raktáron az általuk keresett termékbõl, rendelni szeretnének belõle on-line.Sokszor érdemes keresõket is elhelyezni az oldalon, hogy a hatalmas adatbázisból vagy a menübõl ne az érdeklõdõnek kelljen kikeresnie a terméket, hiszen legtöbbször nem ér rá az ügyfél ezekre a mûveletekre és egyszerûen továbbáll....

Más esetekben, mint pl: az autók értékesítésénél, kimondottan hasznos lehet egy olyan kis apró funkció is mint évjáratok, értékhatárok vagy típus szerinti keresés.Továbbá lehetõség van az ügyfelek jelszavas bejelentkeztetésére is, abban az esetben ha megrendelést szeretne feladni, vagy esetleg hogy a neki járó kedvezményes árakat tudja használni....

Úgynevezett "Admin felület"-ek írását is vállaljuk, amin keresztül az ügyfél le tudja kérni az oldalához tartozó megrendeléseket, fel tudja tölteni az oldalára a képeket, frissítheti a szövegeket, vagy statisztikákat készíthet vele.Komplett WEBÁRUHÁZ elkészítését is vállaljuk, ami akár az összes eddigi funkciót egyben is képes ellátni. A termékekrõl adatbázist tarthat fent, amiben lehetőség nyílik keresésre , termék megrendelésre, részletes információk lekérésére, statisztikát készíthet a rendszeresen visszatérõ törzsvevõkrõl, sõt akár a cég raktáradatbázisával is össze lehet kapcsolni, és mûködhet egy fajta raktárkészlet nyilvántartó programként is.

Az ügyviteli szoftverek sok cég számára gondot okoztak ezidáig. Hiszen a piacon kapható ezen célra használható szoftverek esetében elég sokszor előfordult, hogy azon funkciók melyek fontosak egy cég számára nem elérhetők, vagy kevésbé használhatók, esetleg teljesen hiányoznak a kész szoftverből. Azonban sok olyan funkció is található bennük, melyeket nem igazán tudnak kihasználni, feleslegesek, így helyet kezelésiidõt és kapacitást pazarolnak. Előfordul az is, hogy a kezelésük sem egyszerű, és ezáltal nagyobb hibalehetőséggel dolgoznak, mint az ügyfeleink számára elkészített egyedi programok.


Egyes cégeknek szükségük lehet un. vita-fórumok elhelyezésére oldalukon amelyek arra valók, hogy a cég által forgalmazott termékek használatával kapcsolatos információkat kiegészítõ GYIK (FAQ)-okat a felhasználók egymás között, egymásnak, ötleteket adva meg tudják beszélni, esetleg a cég szakemberei hozzászólásával együtt.

Fórumokat általában olyan ügyfeleinknek ajánlunk, akiknek szolgáltatásaik, vagy termékeik, s ezáltal weboldaluk is elég kiterjedt és sokak által közkedvelt, amit egy esetleges fórum még inkább azzá tud tenni. A fórumok nagy előnye még abban rejlik, hogy a felhasználók a fórum ill. fórumok által sokkal több időt töltenek el az oldalon, és esetlegesen több terméken, vagy szolgáltatáson akad meg a szemük.


A számlálók is többféle célt szolgálhatnak egy weboldalon. Sok számláló nem csak azért kerül fel egy oldalra, hogy a lap nézettségét számolja, hanem esetleg azért, hogy a látogatókról egy statisztikát vagy más összefoglalót készítsen.


A szavazógépek szintén rendkívül hasznosak tudnak lenni igen sok esetben. Például meg tudjuk kérdezni a látogatóktól, tetszik-e az oldalunk vagy ők mit látnának szivesebben rajta, ezkre a kérdésekre egy kattintással tudnak válaszolni.
Ha azt szeretnénk, hogy részletesebben is kifejthessék a véleményüket, arra is van lehetőség.

Az ügyfél regisztrálók is hasznosak, ha pl. a rendszeresen visszatérő ügyfeleinknek az újdonságokból összeállított reklám levelet szeretnénk küldeni.

A portál rendszerekre (un. webportálokra) is szükségünk lehet, ha egy hirdetési oldalt, társkeresőt, levelező rendszert vagy automata webtrárhelyet szeretnénk üzemeltetni...