NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások. NetCenter informatikai  és elektronikai fejlesztések és szolgáltatások.
Other languages
Grafikus módra váltás
Szöveges módra váltás
Gyorskeresõ:
Keresés indítása

 
info@netcenter.hu
info@netcenter.hu
számlálók

Emeltdíjas SMS-rendszerek

     Cégünk készít ügyfeleink számára emeltdíjas sms-sel működő rendszereket.
Ezeknek a leggyakoribb felhasználása pl:

-Freeweb/smsweb szerverek
-Letöltésekért fizetés
     (pl: fizetős háttérképek, dokumentációk, stb)
-Mobiltelefonra OPLOGÓK, CSENGŐHANGOK, JÁTÉKOK, PROGRAMOK
-Automata hirdetőfalak
-Apróhirdetésre való díjfizetés
-Ingatlanoldalakról információkérés
-Automata email-hírekre való regisztrálás
     (pl tőzsdei hírek, stb)
-Szavazások
-Nyereményjáték rendszerek
-Társkereső rendszerekben közvetett sms-küldés
-Automata elektronikus képeslapküldés
-Email tárhely, quota növelés (egyes emailszolgáltatóknál)

>RÉSZLETES ÁRLISTA<

     Az emeltdíjas sms szolgáltatásoknak az a lényege, hogy a mobiltelefonnal rendelkező ügyfelek/látogatók egy emeltdíjas sms elküldésével bizonyos szolgáltatásokat aktiválhatnak.
Az sms-ek árából a szolgáltató részesedést kap a telefonszolgáltatóktól.
Az emeltdíjas sms-eket a telefonszolgáltató a telefonszámlához hozzáírja, és a következő számlával együtt beszedi a felhasználóktól.
Ennek a fizetési módok a felhasználhatósága szinte végtelen. Csak látogatóink/ügyfeleink fantáziája szabhat határt neki....

Felhasználási lehetőségek, példák:

     Freeweb/smsweb rendszerek:
Működésüket tekintve, ingyenes tárhelyen alapulnak. Egyes felhasználók (akik regisztrálnak erre az emeltdíjas sms-szolgáltatásra), azok tudnak feltölteni sms-el "védett" tárhelyterületre is, melyet hirdetés útján népszerűsíthetnek, és a forgalom után (melyet csak emeltdíjas sms küldése után érhetnek el a látogatók, egy előre megszabott időtartamon belül), jutalékot kaphatnak az sms árából a védett tartalmat elhelyezők.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Letöltésért való fizetés:
Egyes szervereken elhelyezett termékkel (programok), háttérképek, dokumentációk, vagy bármi más jellegű letölthető file-okért való fizetés emeltdíjas sms elküldésével.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Mobiltelefonnal kapcsolatos szolgáltatások:
Mobiltelefonra kérhető (letölthető) sms-en keresztül küldhető alkalmazások pl: csengőhang, oplogó, játékok, egyéb programok kérése emeltdíjas sms-en keresztül. A szolgáltatást a szerver a válasz-smsben küldi vissza.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Hirdetőfalak:
Egyes nagyobb forgalmú weboldalakon szoktak elhelyezni un. hirdetőfalat.
A működésének lényege, hogy bárki küldhet egy rövid szöveget emeltdíjas sms formájában a rendszernek, ami a kapott szöveget automatikusan megjeleníti a hirdetőfalon egy bizonyos előre megszabott ideig.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Apróhirdetések:
Felhasználásuknak kétféle módja is van.
1. Egy automata apróhirdetés rendszerbe bárki feladhat egy hirdetést, amit egy emeltdíjas sms-sel fizet ki. A megjelenő teljes hirdetést bárki láthatja, aki az oldat böngészi.
2. Egy automata apróhirdetés rendszerbe bárki feladhat ingyen hirdetést, de aki az oldalt böngészi, az nem látja, csak a hirdetés szövegét, az elérhetőséget pedig csak akkor, ha a hirdetés szövege felkeltette az érdeklődését, és emeltdíjas sms-sel fizet, hogy az elérhetőséget is megnézhesse.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Ingatlanoldalak:
Ingatlanközvetítéssel foglalkozó oldalak elég közkedvelt megoldása, hogy a hirdetésekben a telefonszám és a cím kivételével minden adatot megjelentetnek, ha a látogató érdeklődését sikerült felkelteniük, akkor egy emeltdíjas sms elküldésével hozzájuthatnak a kívánt információhoz.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Automata email-hírek:
A rendszer lényege, hogy akinek szüksége van egy bizonyos hírterületre, pl: trafipax-info, közlekedés-info, tőzsdei hírek, stb, az regisztrálhat ezekre az email-listákra, és ha elküldi az emeltdíjas smst, akkor a rendszer automatikusan neki is küldi a hírlistába érkező új információkat.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Szavazások/szavazórendszerek:
Működésük igen egyszerű.
A médiákban meghirdetett országos szavazásokra beérkező válaszokat dolgozza fel a rendszer.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Nyereményjátékok:
A médiákban meghirdetett kérdésekre a válaszokat emeltdíjas sms formájában küldik be a jelentkezők, akik között valamiféle nyereményt sorsol ki a fenntartó.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Társkeresők:
Internetes társkeresőrendszerek között is igen népszerű ez a módszer, ami segítségével a társkereső emberek egymásnak közvetett sms-t tudnak küldeni a rendszeren keresztül úgy, hogy közben személyes adataik védettek maradhatnak a másik fél elõtt.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Képeslapküldés:
Üzemeltethetünk olyan szervereket is, amik ingyenesen megnézegethető képeslap mintákat tartalmaznak, melyek közül választhatunk, szöveggel kiegészíthetjük, és elküldethetjük a rendszerrel egy megadott email-címre, amit egy emeltdíjas sms-sel indíthatunk el.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<

     Email tárhely, quota növelés:
Egyes email-szolgáltatóknál alkalmazzák ezt a fizetési módszert, hogy az email-tárterületet (un quota) megnöveljék, hogy nagyobb méretű leveleket lehessen küldeni, fogadni.

>Ugrás a lista elejére / A lap tetejére<